Oct
13
Ny version, Adela 4.8.1
Upprättad av Petra Törnros på 13 October 2016 12:57

Onsdagen den 19 oktober kommer vi uppdatera Adela och Adelanet till ny version.

Detta betyder att det kan förekomma driftstörningar i systemen under dagen.

Uppdateringen innehåller i första hand de förändringar som krävs i Adela BO/GR inför rapporteringen av statisitk till SCB per 15 oktober. Förbättrad funktionalitet i den nya gruppfunktionen, en ny studieplansrapport på Adelanet samt övriga småjusteringar ryms också i versionen.

Hälsningar

Tersus Skolsystem