RSS Feed
Nyheter
Oct
8
Grundskolan - elever per 15 oktober
Upprättad av Mikael Olausson på 08 October 2013 14:00

SCB/Skolverket har infört ett nytt identitetsbegrepp för skolor - Skolenhetskod. Vi har nu lagt ut en ny version av Adela och SCB -modulerna som kan hantera detta.

Det gamla begreppet SCB-kod finns fortfarande kvar i Adela under en övergångsperiod. Skolenhetskoden återfinns under Grunduppgifter för Organisationen.

Innan uttag av filer för 15 oktober rapporteringen måste den nya skolenhetskoden fyllas i på samtliga berörda grundskolor samt fritidshem.

Kommentarer (0)
Help Desk Software by Kayako Fusion