Aug
23
Gymnasiearbete Kurskod
Upprättad av Percy Kay på 23 August 2013 11:00

Kurskoden för gymnasiearbete är "GYARXX". De två "XX" i slutet av koden skall bytas ut mot det program som eleven läser, tex om eleven läser Barn och fritidsprogrammet (BF) blir kurskoden GYARBF.

För att lägga till kurskoden för Gymnasiearbete i ert kursregister krävs att ni skapar ett ämne för detta i ert ämnesregister, tex "GYAR". Säkerställ först att ämneskoden inte finns kopplad till någor annat läsår genom att söka med läsrslistan blank. Finnse den på tidigare läsår, kopiera i så fall raden, välj aktuellt läsår och klistra in.