Jun
14
Grundskolan - SCB slutbetyg årskurs 9
Upprättad av Mikael Olausson på 14 June 2013 11:34

Vi kommer att lägga ut en liten fix idag på lunchen, ca. 12.15. Fixen omfattar modulen SCB samt Adela grundskola. Detta innebär att ni som är inloggade och kör någon av dessa moduler tillfälligt kommer att bli utslängda ur modulen. Uppgraderingen går fort så det är bara att logga in igen direkt därefter. Fixen hanterar så att språkkoder (ML, språkval, elevens val) inte skrivs ut i filen om betyg ej finns. SCB har anmärkt på detta!