Apr
29
Adela dokumentation och support
Upprättad av Zeljko Petrovic på 29 April 2013 15:59

Sedan någon dag är uppgraderingen av Adela och Adelanet klar. Det är nu dags att skicka ut releasedokumentationen. Vi har lagt all dokumentation i ett speciellt system där du hittar både befintliga manualer och under "Nyheter", det nya i Adela 4.4.0.

Dokumentationen hittar du på adressen http://docs.tersus.se.

Dokumentsystemet kan också nås från Adela och hur man går tillväga för att installera detta, finns beskrivet i pdf-dokumentet som finns på följande adress:

Öppna dokumentation och support inifrån Adela

I dokumentet beskrivs också hur ni går tillväga för att nå Kayako (ärendesystemet) inifrån Adela.

Framöver kommer vi i allt högre grad att sträva mot att vårt supportsystem Kayako blir vår kommunikationskanal till er. Det är därför angeläget att ni som ännu inte skapat ett konto där gör det genom att registrera er på http://support.tersus.se. Anmäl er också för prenumeration så kommer ni att få ett mail när en nyhet lagts upp på Kayako.

Med vänliga hälsingar

Tersus Skolsystem