Sep
20
Planerat driftstopp 29 september 2018
Upprättad av Percy Kay på 20 September 2018 12:04

Lördagen 29:e september komer vi att uppgradera hela servermiljön för Adela/Adelanet till en modernare och säkrare teknisk plattform. Vi räknar med att arbetet tar hela dagen i anspråk vilket betyder att det inte går att accessa systemen överhuvudtaget den dagen. Vi förbehåller oss rätten att även disponera söndag 30/9 om vi finner behov av detta.

Användare kommer inte att behöva göra något utan allt är helt transparent utifrån sett. Alla gamla inloggningsuppgifter kommer att vara desamma liksom sökvägar etc. Förhoppningsvis kommer ni bara uppleva systemen som mer tillförlitliga och snabbare!

På söndag 30/9 kommer vi att ha supportnumret 031-85 70 50 öppet mellan kl 09:00 och 16:00.