Aug
17
Uppgradering
Upprättad av Percy Kay på 17 August 2018 11:52

Hej alla!

Senaste dagarna har det upplevts långa svarstider i framförallt Adelanet. Detta beror på hög belastning på systemen då ovanligt många användare varit inne i systemet samtidigt. I förrgår kväll gjorde vi en mindre uppgradring av miljön för att öka prestandat vilket gav viss effekt.

Ikväll, efter kl 18:00 kommer vi att göra ytterligare en uppgradrering varför Adela/Adelanet kommer att ligga nere en stund under fredagskvällen.

Trevlig Helg!

Percy Kay