Oct
12
Ny version Adela 4.7.2
Upprättad av Petra Törnros på 12 October 2015 17:02

Torsdagen den 15 oktober kommer vi uppdatera Adela BO/GR, SCB och Adela Administration till ny version.

Detta betyder att det kan förekomma driftstörningar i systemen under dagen.

Uppdateringen innehåller bland annat ny fil för barn i förskolan per 15 oktober, uppdaterade filer för statistik i grundskolan samt möjlighet till uppsägning/schemaändring/inkomständring på webben för vårdnadshavare i förskolan.

Detta innebär att ni inte ska skicka in statistiken till SCB förrän efter uppdateringen.

X