Oct
16
Kurskod Gymnasiesärskolearbetet
Upprättad av Clara Jovic på 16 October 2014 09:53

Gymnasiesärskolearbetet (gäller från den 1 juli 2013).

Gymnasiesärskolearbetet är inte en kurs, men för att möjliggöra registrering av gymnasiesärskolearbetet i olika betygsdokument har det fått en kod i likhet med ämnen och kurser. För gymnasiesärskolearbetet används koden GYSAXX.

Position ett till fyra anger gymnasiesärskolearbete, fem och sex är programkod. I kolumnen Övriga upplysningar i de olika betygsdokumenten anges inom vilket arbetsområde eller yrkesområde gymnasiesärskolearbetet är genomfört.

Exempel: Ett gymnasiesärskolearbete på programmet för fordonsvård och godshanering har koden GYSAFG.